Megnyílt Ralph Lauren első kávézója

Nincs is jobb kikapcsolódás vásárlás után, mint egy nagy csésze kávé. A Ralph Lauren marketingesei is tudják ezt, így létrehozták a márka első kávézóját.
ferfionline.hu

Beltéri síelés Svédországban

A síszezon akkor kezdődik, amikor leesik az első, nagyobb mennyiségű hó, de ez általában csak novemberben történik meg. Vannak nagyon türelmetlen síelők, akiknek a beltéri sí park megoldást nyújt. A Svédországi Sí Park 360° a legnagyobb beltéri sí komplexum a világon. A sípálya, amin le lehet siklani 700 méter...
ferfionline.hu

A Herendi porcelán

Hazánk egyik legnagyobb és legismertebb export cikke a Herendi porcelán, mely külföldön is ép oly kedvelt, mint idehaza. A magyar „fehér arany” története egészen 1826-ig nyúlik vissza, mikor is megalakult a Herendi Porcelángyár.
ferfionline.hu

Padpod – luxus ágy kedvencének

Az egyszerű kutya – és cicaágyakat már bármelyik nagyobb áruházban be lehet szerezni. Azonban, ha igazán kényeztetni szeretné a kis kedvencét, pár kattintással meg is teheti.
ferfionline.hu

Repülés sportszerekkel

Az, hogy egy futócipőt, vagy egy ugrókötelet becsomagol a bőröndjébe, nem okoz problémát a repülőtéren. Azonban vannak olyan sportszerek, amelyek nagyobbak, és a szállításuk nem mindig megengedett.
ferfionline.hu

A golfpályáról az űrbe

Andy Sullivan sem gondolta volna a KLM Open után a hétköznapi szerelését egy űrruhára cseréli majd.
ferfionline.hu